Intensivutbildning Västerås

Intensivutbildning Västerås – den snabba vägen till körkort

Välkommen till körskolan i Västerås som hjälper dig att ta körkort på snabbast möjliga vis. En intensivkurs är det i särklass smidigaste sättet att få den eftertraktade lappen.

Eftersom utbildningen dessutom är kort och fokuserad blir den också kostnadseffektiv. Vi anpassar utbildningen efter dina behov och tar fram en intensivutbildning som passar just dig och din kunskapsnivå. Är det så att du behöver fler lektioner går det lägga till under utbildningens gång. 

Det vanligaste upplägget ligger på 20 eller 30 körlektioner på två veckor, samt teorilektioner, riskettan och risktvåan. Ett paket med för 20 körlektioner, riskutbildningar och komplett teori kostar 14.750 kr.

Kontakta oss för att boka intensivutbildning redan idag! Använd formuläret här på sidan.


intensivutbildning Västerås

Vi inleder med en testlektion

En intensivkurs är framförallt till för dig som redan har skaffat dig en del körvana och vill snabba på vägen mot körkort. Glöm inte att du måste ha ett godkänt körkortstillstånd innan du kommer till oss. 

Vi inleder intensivutbildningen med en testlektion. Detta gör vi för att kunna bedöma vilken nivå nivå du ligger på för att kunna planera din utbildning. Efter denna testlektion får du även en läxa med dig hem där du får en möjlighet att träna på vissa saker innan kursen börjar på allvar. Testlektionen är en dubbellektion på 2x40 minuter.

Intensivutbildning Västerås – så ser upplägget ut

Vid sidan av de obligatoriska delarna som teori, riskettan och halkbana läggs intensivkursen upp med 10-40 körlektioner beroende på hur stor körvana du har. Kursen läggs oftast upp på två veckor, men om det behövs 40 lektioner blir det tre veckor. Under denna tid planeras även riskutbildningarna in (riskettan och risktvåan med halkbana). Utbildningen kan även delas upp så att du får en möjlighet att åka hem och träna lite extra inför uppkörningen då vi finslipar resten.

Varje måndag har vi teorilektioner med lärare, i övrigt handlar det om självstudier med böcker eller vid datorn/läsplattan. Har du möjlighet så kan du komma fler gånger, vi finns på plats hela tiden.

Teoriprov och uppkörning

Teorin och uppkörningen kan läggas upp på olika sätt – på samma dag eller med en paus emellan – man får dock aldrig vänta längre än två månader mellan teori och uppkörning.

Viktigt att veta är att vi måste ha sett dig köra för att kunna boka upp en uppkörning, annars blir vi tvungna att boka av om du inte är på rätt nivå.

Om du inte har blivit underkänd tidigare så brukar vi kunna få fram en provtid inom två-tre veckor. Du ska inte behöva vänta länge på dina prov. Men under sommaren kan det ofta uppstå längre väntetider både till teoriprov och uppkörning.

Intensivutbildning anpassad efter dina behov