Trafikskola

Körkort för bil

Vi erbjuder körlektioner för B-körkort och utökade B-körkort för släp (BE och B96). Du kan själv välja om du vill ta strölektioner när du har tid, eller om du vill planera hela utbildningen redan från början tillsammans med oss. I det senare fallet kan du med fördel välja ett paket där både körlektioner, teori och riskutbildning ingår. 

växelspak manuell växel

En av Sveriges största MC-utbildningar

Vi hjälper dig fram till MC-kortet på ett tryggt och effektivt sätt. Våra kunniga och erfarna MC-lärare ger dig de verktyg du behöver för att klara Trafikverkets manöverprov, och övningarna sker både på vår egen trafikövningsplats och ute i stadstrafik, på landsväg och på motorväg.

Vår MC-utbildning är en av de största i landet och vi tar varje år emot och utbildar elever från hela Sverige.

Riskutbildning på vår egen trafikövningsplats

Vi kan erbjuda riskettan (teori) och risktvåan (körning i krävande situationer) på vår egen trafikövningsplats. Riskutbildningen kan tas separat eller som en del av ett paket tillsammans med övningskörning och teori för både bil och MC. Självklart ingår fika!

AM-kort för moped

För att få framföra moped klass I, så kallad EU-moped, krävs ett AM-körkort. Det tar du hos oss, och självklart är det våra erfarna MC-lärare som lär dig framföra mopeden på ett säkert sätt. Vi utbildar också och utfärdar förarbevis för moped klass II. Du kan ta AM-körkort och få förarbevis för klass II-moped från och med att du fyllt 15 år.

Intensivutbildning med ordnat boende

Våra intensivutbildningar för bil och MC är mycket populära, och ger dig allt du behöver för att klara uppkörningen. Vi erbjuder intensivutbildning både med och utan boende i Västerås.

Intensivkursen för MC är en vecka lång och innehåller 11 timmar körning på manöverban och i trafik plus risktvåan. För bil kan du, utifårn dina förkunskaper, välja mellan 18 lektioner på en vecka och 30 lektioner under två veckor. Riskutbildning och hyra av bil för uppkörning ingår. Kontakta oss idag för att boka din plats!

Din trafikskola i Västerås